Cine suntem

Cine suntem

Avem o experiență de 17 ani în domeniul instalațiilor termice, astfel că putem face față oricărei provocări. Ne perfecționăm continuu, ceea ce ne ajută să furnizăm soluții optime în această arie de expertiză.
Am realizat:

• zeci de proiecte de centrale termice echipate cu cazane cu puteri de până la 3,5 MW;
• documentații pentru obținerea avizelor obligatorii de instalare pentru cazane de aburi de până la 10 t /h;
• instalații prototip realizate în parteneriat cu institute de cercetare;
• proiecte de integrare a sistemelor de cogenerare în instalații existente.

Ne adresăm atât clienților casnici, cât și clienților industriali, care au în vedere realizarea unei instalații complexe sau modernizarea unei instalații existente și care vor să se asigure că aceasta este eficientă și că nu o va necesita investiții ulterioare.
Linia dintre profit și pierdere este întotdeauna foarte fină. Oricine poate decide de care parte dorește să se afle.
Ne bazăm de la pincipiul de win-win și avem convingerea că, într-o colaborare, ambele părți trebuie sa aibă de câștigat.
Oferim consultanță în domeniul instalațiilor termice oricărui client care dorește proiectarea instalației, optimizarea, supervizarea proiectului sau, pur și simplu, o a doua părere.
În cazul în care clientul consideră că soluțiile oferite nu cresc valoarea proiectului său, nu va fi afectat din punct de vedere financiar.
Clienții mulțumiți valorează mai mult decât aurul, astfel încât ne dorim să avem o colaborare de bună-credință cu toți cei care apelează la expertiza noastră.